Carrierecoach

Vacatures

Hier bieden wij verschillende vacatures aan!

Kijk gerust onder het kopje Vacatures voor meer informatie

“Dankzij EventHands kwam ik in contact met een jongerencoach met wie ik soms drie keer per week samen zat om uit te zoeken wat ik wilde gaan doen. Ik zit nu weer op school, heb een bijbaantje en loop stage. EventHands heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en motiveert mij nog steeds elke dag om te doen wat ik leuk vind.” G.

Stichting B-Challenged zoekt een CARRIERECOACH die jongeren zoals G. weer perspectief geeft

De EventHands aanpak richt zich op het versterken van de positie van jongeren (16-27 jaar) door hen in te zetten op festivals en evenementen en hen dankzij coaching inzicht te geven in wat ze kunnen, wat ze leuk vinden en waar hun talent ligt. Hieruit is het EventHands Werkt! programma ontwikkelt, waarbij jongeren zowel groep- als individuele begeleiding krijgen richting het zoeken, verkrijgen en behouden van werk.

Jij gaat de individuele begeleiding met jongeren aan, je maakt een plan van aanpak op zoek naar passend werk en/of opleiding. Hierbij ga je actief en outreachend te werk. Jouw creatieve brein weet deuren open te zetten die normaal dicht blijven en ben je in staat om flexibel te werken. Je weet de weg van A naar C en kan de doelen van de jongeren goed vertalen naar een netwerk van werkgevers en scholen. Je werkt samen met de trainer van EventHands Werkt! waarmee je het programma verder ontwikkelt en uitdiept. Als laatste ben je in staat om secuur te werken zodat je acties en ontwikkelingen nauwkeurig gerapporteerd worden.

Als bonus bij deze functie sluit je regelmatig aan bij groepsavonden en werk je mee op festivaldagen.

Jij beschikt over

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met de doelgroep jongeren en evenementen;
• coachingsvaardigheden en gesprekstechnieken; • een netwerk van werkgevers in Amsterdam en omgeving;
• kennis op het gebied van arbeidstoeleiding; • minimaal 16u per week om hieraan te besteden;
• Rijbewijs B (is een pre, chauffeurs voor festivals zijn meer dan welkom!).

EventHands | check
Reageren? Stuur je cv en motivatie naar dagmar@eventhands.nl vóór 9 september t.a.v. Dagmar Lips Bellen? +312 078 922 00 www.eventhands.nl

projecten

Maatschappelijke Diensttijd

lees verder

Encore Festival

lees verder

Mysteryland

lees verder

Bevrijdingsfestival

lees verder