Partners

 

“Grote complimenten”
Bij de evaluatie van de voorjaarsbijeenkomst waren er grote complimenten voor de inzet van EventHands. De openheid, de interactie met de gasten en de tomeloze inzet zijn enorm positief gewaardeerd! De KidzReporterz hebben dit sfeerverslag nog gemaakt. Dus mede dankzij de directie Ouder- en Kindteams wil ik jullie nogmaals enorm bedanken. Het was super! -Nicky Westerhof (NIK Communicatie en Events)

“Een win-win-winsituatie”
De werkwijze van EventHands brengt een zichtbaar snelle ontwikkeling teweeg bij de jongeren. De waarde van de leer- en ervaringsopzet biedt een win-win-winsituatie. EventHands is de thuisbasis voor jongeren die graag bezig zijn met evenementen en andere vormen van cultuur waar ze affiniteit mee hebben. De waarde van de leer- en ervaringsopzet biedt daardoor een win-win-winsituatie: voor jongeren, de festivalwereld en de samenleving. Door deze combinatie maakt KABOEM graag gebruik van de diensten van EventHands. We zijn verzekerd van een enthousiaste, gemotiveerde crew en dragen tegelijk bij aan de ontwikkeling van diezelfde jongeren. De werkwijze van EventHands brengt een zichtbaar snelle ontwikkeling teweeg bij de jongeren. –Dhr. Maran Rauws (KABOEM productions en eventmanagement)

“Talenten en ambities ontdekken”
Muziek, dans en theater spreken jongeren aan. Zo ontdekken jongeren hun talenten en ambities. -Nederlands Jeugdinstituut

De begeleiders zijn proactief met betrekking tot de jongeren, hun aanwezigheid en hun ontwikkeling. In goed overleg gaan ze na welke jongere geschikt is voor een bepaalde functie binnen een evenement. Ook de afhandeling na een evenement is secuur.

Medewerkers van EventHands werken buiten kantoortijden, zijn altijd goed bereikbaar en in te schakelen bij complicaties. Deze betrokkenheid zorgt voor de levering van een kwalitatief hoogstaande dienst.

Jongeren krijgen de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen doordat ze worden geplaatst bij projecten die aansluiten op hun eigen persoonlijke voorkeur. Hierdoor voelen ze zich zichtbaar verantwoordelijk, serieus genomen en gemotiveerd, wat ze overdragen op anderen. Jongeren zetten zich niet alleen tijdens het leerwerktraject in, maar ook daarna. Ze komen bijvoorbeeld ook op eigen initiatief terug om bij te dragen aan onze producties en wij kunnen hen hiervoor benaderen.

EventHands kan makkelijk worden ingezet in de uitvoering van een evenement. Medewerkers weten wat het werk inhoudt, welke regels er gelden en ze werken snel en efficiënt. Met name de ervaren deelnemers (Seniors en Plussers) kunnen worden ingezet op zelfstandige en verantwoordelijke taken en zijn in staat anderen te instrueren. Voor hen een waardevolle leerweg en voor evenementproducenten een welkome toevoeging aan de crew.”

EventHands biedt een eenvoudige maar doeltreffende uitkomst. In kleine groepjes draaien jongeren mee op verschillende evenementen: dance events als Mysteryland, muziekfestivals als Mundial of theaterevenementen als Over het IJ Festival. Ze doen er allerhande – ongeschoolde en laagdrempelige – opdrachten: het opbouwen van tenten, kaartjes verkopen. De jongeren worden gekoppeld aan een festivalmedewerker. De jongerenwerkers begeleiden de jongeren tijdens de uitvoering van de taken, vormen de buffer tussen producent en jongeren en blijven eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de taken.

Activeren en participeren

Doel is om de jongeren te activeren en te laten participeren. Door EventHands komen de jongeren in contact met elkaar en ook met anderen, zoals werkgevers en festivalbezoekers. Ze vergroten op deze wijze hun leef- en belevingswereld. Ze leren er in teamverband maar ook zelfstandig werken. Bovendien is het leuk. Muziek, dans en theater spreken jongeren aan. Op deze manier ontdekken jongeren hun talenten en ambities.

 

projecten

Maatschappelijke Diensttijd

lees verder

Encore Festival

lees verder

Mysteryland

lees verder

Bevrijdingsfestival

lees verder