Maatschappelijke Diensttijd

Maatschappelijke Diensttijd – Gehonoreerd binnen het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd – ZonMw

Yes! We zijn aangemerkt als proeftuin en mogen toewerken naar de maatschappelijke betrokkenheid van nog meer jongeren!

Dankzij financiering vanuit ZonMw kunnen we met het Events4all programma de komende 18 maanden als proeftuin fungeren om te onderzoeken wat wel en niet werkt m.b.t. de Maatschappelijke Diensttijd. Zoals de naam het al zegt is Events4all voor IEDEREEN (t/m 27 jaar) die interesse heeft in het werken op evenementen of in het organiseren daarvan. Met het programma weten we juist verschillende groepen jongeren met elkaar te verbinden.

Focus zal liggen op het verder ontwikkelen van de Impact generator, waarbij jongeren voor andere maatschappelijke organisaties activiteiten gaan organiseren. Daarnaast gaan we aan de slag om ons jongerenteam verder uit te bouwen, de modules nog beter aan te laten sluiten bij hun behoeftes, bouwen we door op samenwerkingen met partners en maken we ons programma inzichtelijk en overdraagbaar.

Voor meer informatie over het actieprogramma: https://www.zonmw.nl/nl/actueel/nieuws/detail/item/projecten-eerste-subsidieronde-actieprogramma-maatschappelijke-diensttijd-gehonoreerd/

projecten

Maatschappelijke Diensttijd

lees verder

Encore Festival

lees verder

Mysteryland

lees verder

Bevrijdingsfestival

lees verder